2013-05-29 10:01:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - munka, munka, munka

Napi horoszkóp május 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A testbeszéde árulkodó! Figyeljen jobban oda a mozdulataira, arckifejezésére! Hiába mond akármit, ha elnéz a másik ember feje fölött, vagy lebiggyeszti az ajkát, nem fogják elhinni önnek, hogy fontosak az ön számára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az üzleti életben ma végre nagyobb eredményeket érhet el. Akár úgy, hogy feljebb is léphet azon a bizonyos ranglétrán. Ne féljen tőle! Önben megvan a tapasztalat, és az erő is, hogy irányító lehessen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Itt az ideje, hogy szokatlan és eredeti ötleteit végre meg is valósítsa. Ehhez most megfelelő utat, módot, avagy pénzeszközöket is találhat. Egy mecénás is ön mögé állhat. Lehet, hogy az illető szerelemmel is közelít. Ez most mellékes.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Keresse a középkorú, vagy nagyon idős nők társaságát: a mai napon ők lehetnek a segítői. Még a mesebeli öregasszonnyal is találkozhat: szólítsa őt „öreganyámnak”. Azaz: vállaljon vele közösséget, szeresse! Szeretni, segíteni fogja önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma szerencséje lehet a más pénzével, jó nap ez a hitelügyintézésre. Persze, azért tartson mértéket, és legyen nagyon gondos a lehetőségek megválasztásában. Minél kisebb a bizonytalansági tényező, annál jobb. Ne bízza a véletlenre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Munka, munka, munka: rengeteget dolgozik, és mégis úgy érzi, kevés a látszatja. Ha ön háztartásbeli, akkor ez nem is igen fog megváltozni. A kertészkedés több örömet jelent: a lelkére visszahatnak a növényei.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A pénzügyekben egyre inkább a meggondoltságot, a higgadtságot keresi. Rájön végre, hogy nem kell minden áldozatot önnek meghoznia a családja érdekében. Még így is nagyon sokat tesz. De használja a másik erejét, tehetségét is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Szaturnusz nagy tanító, de a közhiedelemmel ellentétben nem rosszakaró. Most a jegyén áthaladva egyaránt tapasztalhat nehézségeket, de meg is nyílhat ön előtt egy tündéri út, amely nagyon magasra vezet. Bele ne szédüljön!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha pozitív hangulatban jár el jó ügyért a közösség érdekében, akkor ma igazán sikeres lehet. A társasági életben, vagy csapatépítő tréningen ma ön lehet a közösség lelke. Vállalja magára ezt az építő feladatot! Hatással lesz a lehetőségeire is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagyon sok idejét lekötheti a pénzügyek intézése a mai napon. A maga érdekében is sokat tehet ez ügyben, de valószínűbb, hogy mások érdekében kell elsősorban tevékenykednie. Annál boldogabb lehet, minél többnek segíthet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A jegyén áthaladó Hold érzelmi zavarokat hozhat az életébe. Ez némiképp érintheti a társas viszonyait is, elsősorban a kollégákkal, vagy a főnökével kapcsolatban. A szüleivel is lehetnek problémái, utóbbiak nem is feltétlenül csak érzelmi téren.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap jó lehet a más pénzéhez való viszonyának a tisztázására, legyen szó örökségről, vagy házastársa vagyonáról. Ne hagyja, hogy bárki kihozza a sodrából. Ez nem pusztán érzelmi kérdés, habár kétségtelen az is.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: